Days with bestie | ♥

Mulla oli viimeviikko syysloma, niinkuin kaverillani. Päätettiin, että hän tulisi tänne ja vietettäisiin kiva viikko, tutustuen Joensuuhun ja tehden kaikkea kivaa. Säät osui joka päivälle hyviksi, joten ulkoiltiin paljon, istuttiin rannalla nuotion äärellä ja ihasteltiin syksyä.
Mä olen kyllä täysin syksyihminen. Rakastan syksyä niin paljon. Musta on ihanaa liikkua ulkona, kun on viileä, tuulee ja näkee niitä ihania syksyn värejä joka suunnassa! Kumpa tää vuodenaika pysyis pitkään.


 Yksi päivä vietettiin täysin veden äärellä, nuotiosta nauttien ja syöden herkkuja. Niin kaunista ja rauhallista ja niin paljon kuvattavaa, etten kestä! Olen 100% kaupunki-ihminen, mutta välillä tekee hyvää päästä tuollaiseen paikkaan ns. ''rauhottumaan''.


    Lumouduin täysin, kun aurinko alkoi laskea ja taivas vaihtaa väriä. Hehkutan niin paljon tässä        postauksessa, mutta mun on pakko. Katsokaa nyt miten lumoavaa ja hienoa!




 Oikeastaan päivät kului luonnossa istuskellen ja nauttien, sekä herkutellen. Mikäs sen parempi tapa aloittaa päivä, kuin parhaassa seurassa kahvilassa, herkku aamiaisen kera. :) Se oli täydellistä meille. Oli niin paljon juteltavaa ja naurettavaa, että päivät meni todella nopeasti ja vatsaan sattui monena päivänä. Tällaset hetket on niin arvokkaita ja piristää niin paljon! Harmittaa, että asutaan kaukana toisistamme, jolloin nähdään paljon harvemmin, kuin ennen. Onneksi sentään pystytään somessa juttelemaan päivittäin, mutta eihän se sama asia ole..


 Olihan meillä pieniä sanaharkkoja ja vääntelyitä, välillä toinen ärsyttikin kamalasti, mutta eihän ystävyys olisi mitään ilman niitä. Harmitti hyvästellä toinen ja odottaa taas seuraava hetkeä, kunnes nähdään taas. Mutta tosiystäyys kestää!




4 kommenttia:

  1. Anonyymi12.07

    Sulla on kyllä niin yksinkertaisen hieno blogi! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi9.31

    Kuka toi on?

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on tärkeä. Ethän kuitenkaan vaivaudu ilkeilemään. Kiitos! :)