Autumn | part 135750

Aamulla avasin verhot ja katsoin ulos. Vettä satoi taivaan täydeltä.. suunnitelmat menivät aivan uusiksi. Mun oli tarkoitus mennä ulkoilemaan ja ottaa asukuvia ja muita, mutta tossa säässä ei paljoa kyllä huvittanut saatika sieltä mitään juurikaan olisi saanut. Niimpä vietin sateisenpäivän viltin alla telkkaria katsellen, parasta syksyisillä ilmoilla! 


Myöhemmin illemmalla tihutti vain vettä, niin päätin mennä napsimaan syksyisiäkuvia, joista varmasti yli puolet epäonnistui totaalisesti. Hieman harmitti, sillä vietin kuitenkin aikaa sateessa ja kylmässä. No, ensi kerralla sitten! 




Ehkä uusi kuvausmahdollisuus huomenna, toivotaan parempaa säätä. Taidan vielä hetken makoilla viltin alla kynttilöiden palaessa pöydällä ja katselemalla sarjoja. 




Laitelkaahan postausideoita tulemaan, niin voisin yrittää toteutella niitä viikonloppuna. Hyvää perjantai-iltaa kaikille! :) 


14 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia oot ottanu! :) Varsinki noi kaks ekaa on tosi tunnelmallisia, tuli heti tosi lämmin ja mukava fiilis. Yllätyin suuresti, kun luin sun syntyneen v. 1999, katoin meinaan tosta 'proffakuvasta', että sä oot vähintäänkin täysikänen :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) hahah, tiedätkö, mä kuulen tota niin usein!

      Poista
  2. Anonyymi1.36

    Kauniita kuvia!

    http://noorahoo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihanan syksysiä kuvia! :)

    http://energiapistos.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Anonyymi12.36

    Jonkunlainen kauneus postaus olis kiva :3

    VastaaPoista
  5. Minkälaista postausta siis tarkoitat? Meikki, naaman- ja vartalonpuhdistusrutiineja vai? Voisimpas jotain kehitellä! :)

    VastaaPoista
  6. Hienoja syksyisiä kuvia! :) Ulkoasu on myös kivan perus simppeli, kuvien välit voisivat kyllä olla vähän pienemmät! Ja apua, pakko sanoa että luulin sua vanhemmaksi kun katsoin kuvaa ennen kuin luin ikäsi :D Oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parannusehdotus vastaanotettu! :) kiitos paljon siun kommentista! Haha, voi ei, mua kyllä usein luullaan paljon vanhemmaksi juurikin ulkonäön perusteella! Ehkä ihan hyvä vaan, että ikäni lukee kuvan yläpuolella. :D

      Poista
  7. Tosin kivan näkönen blogi sulla, sait uuden lukijan! :-)

    palmujenmaassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Kauniita kuvia :)

    http://0402am.blogspot.se/
    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on tärkeä. Ethän kuitenkaan vaivaudu ilkeilemään. Kiitos! :)